ANALISE DAS FONTES PUBLICAS DE ORDES
FONTES FECHA DO ANALISE ESTADO 
Nosa Señora, Beán  25/06/08  APTA
Rúa Poulo   25/06/08
 APTA
A Mercede, Poulo  25/06/08  APTA
N-550, Mesón do Vento   25/06/08  APTA
Morgade, Mesón do Vento   25/06/08  APTA
A Chan. Santa Cruz de Montaos   25/06/08  APTA
O Gato, Balado  25/06/08  APTA
O Socorro   30/06/08  APTA
O Sangriño  30/06/08  APTA
Esmoris   30/06/08  APTA

As fontes que se mostran a continuación serán analizadas novamente para comprobar a súa potabilidade:

FONTES FECHA DO ANALISE ESTADO 
O Casal  25/06/08 NON APTA
Santa Eufemia, Leira  25/06/08
NON APTA
O Balado
 25/06/08 NON APTA
Fonte Estrei
 25/06/08 NON APTA
Manantial Escola de Parada
 30/06/08 NON APTA
Fernanducho
 30/06/08 NON APTA
A Costa, Santa Cruz de Montaos
 30/06/08 NON APTA
  • Outeiro, Poulo.
  • Ponte Fosado.
BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: NOSA SEÑORA, BEAN
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 17:00
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
0
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,13
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
96,2
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,77
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
29
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: RUA POULO
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 17:15
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
0
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,02
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
167,9
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,49
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
3
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: A MERCEDE, POULO
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma:   Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
0
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,15
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
193,5
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,89
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
2
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: N-550. MESON DO VENTO
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 13:10
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
7
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,01
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
135,6
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,84
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
3
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: MORGADE, MESON DO VENTO
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 16:20
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
3
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,17
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
86,1
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,78
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
27
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: A CHAN. SANTA CRUZ DE MONTAOS
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 18:20
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
1
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,2
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
162
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,84
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
7
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: O GATO
Data da toma: 25/06/2008 Hora da toma: 18:10
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 26/06/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
0
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,29
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
85,5
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
6,14
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
1
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: O SOCORRO
Data da toma: 30/06/2008 Hora da toma: 17:50
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 02/07/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
4
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,21
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
134,8
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,51
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
39
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: O SANGUIÑO
Data da toma: 30/06/2008 Hora da toma: 16:15
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 02/07/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
1
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,08
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
122,5
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,70
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
1
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO

BOLETÍN DE ANÁLISE
PETICIONARIO: CONCELLO DE ORDES
ENDEREZO: Avda. Alfonso Senra, 108. Ordes
Orixe: FONTE PUBLICA
Lugar da toma: O ESMORIS
Data da toma: 30/06/2008 Hora da toma: 17:30
Mostra tomada por: ESDE
Data da análise: 02/07/2008
METODO OPERATORIO: As técnicas empregadas para cada determinación son as recollidas na relación de Procedementos e Instruccións que forman parte do Sistema de Calidade de Espina e Delfín, S.L. UNE-EN ISO 9001
VALORES DE REFERENCIA: R.D. 140/2003, de 7 de febreiro

PARÁMETRO
TÉCNICA EMPREGADA
LÍMITE DETECCIÓN
RESULTADO
VALOR PARAMÉTRICO SEGUN:
R.D. 140/2003 SINAC*
Olor (índice dilución)
S. Methods 2150 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Sabor (índice dilución)
S. Methods 2160 B
1
0
3 a 25 ºC
-
Cor (mg/l Pt/Co)
UNE EN ISO 7887
1
0
15
30
Turbidez (U.N.F.)
S. Methods 2130 B
0,01
0,18
5
6
Conductividade (uS/cm a 20 ºC)
S. Methods 2510 B
0,01
126
2500
5000
pH
S. Methods 4500H+ E
0,01
5,71
6,5 - 9,5
4,5 - 10,5
Amonio (mg/l)
S. Methods 4500NH3
0,01
0
0,5
1
Bacterias Coliformes (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
2
0
100
E. Coli (u.f.c./100 ml)
UNE EN ISO 9308-1
1
0
0
0

LECTURA DE RESULTADOS: (en función dos parámetros analizados)

AUGA APTA PARA O CONSUMO
 
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